Shoestrings, Lion Encounter

Dinsdag 31 mei 2011 (Victoria Falls)

Vanochtend ben ik verhuisd naar een ander backpackers hostel, 'Shoestrings'. Het kost me hier maar 10 dollar om een nachtje te slapen. Nou dat is best te doen. Veel van jullie zouden er niet willen verblijven maar het is goedkoop en het is nog altijd beter dan een tent in de kou. Als ik aankom bij het hostel heb ik meteen aanspraak van een engelse dame. Ze vraagt wat ik ga doen vanmiddag. Ik wil even naar de craftsmarket en vraag of ze misschien zin heeft om mee te gaan. Samen lopen we door het dorpje naar de markt en onderweg worden we vaak 'lastig gevallen' door locals die ons het oude Zimbabwaanse geld willen verkopen. Sorry, ik weet niet hoe dat geld heet maar het is toen zo enorm 'geinflateerd'. Mooi woord, geen idee of het bestaat. Het is lastig om ze te negeren maar je moet wel anders blijf je bezig met 'Hi fine thanks, no thank you, no really thank you, NO THANK YOU!! Op de markt koop ik twee lange houten gezichten na het spel van afdingen te hebben gespeeld.

Ik ben nu net terug van de Lion Encounter en erg moe. Heb ook niet veel zin in het schrijven van een verhaal nu. Heb niet veel inspiratie... Het was een goede ervaring, ik kan niet anders zeggen. Bekijk de foto's maar. ;-)

Morgen vlieg ik om 13.55 uur naar Jo'burg en dan begint het tweede avontuur van deze reis.

P.S. Ik zie dat de kwaliteit van de foto's erg slecht is. Dat komt door het verkleinen helaas. De echte foto's zijn wel goed. :)

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer